Ecigaretter

Den elektroniska cigaretten verkar vara ett lovande förslag för dem som vill sluta röka, eller hur? Men det finns flera andra situationer som gör denna första idé kontroversiell. För det första finns det mer än 450 märken av https://vape.sel elektroniska cigaretter tillgängliga och mer än 7, 500 vätskor för konsumtion på dessa enheter. Detta innebär att det inte finns någon konsekvens mellan dessa ämnen som uttryckligen informerar om deras nikotininnehåll eller deras ingredienser.

Dessutom stör den oändliga kombinationen av utbytbara delar mellan enheterna ytterligare användarens exponering och kan leda till ett antal sekundära hälsoeffekter, genom variationer i sammansättningen och formen av ångleverans. Mellan märken och modeller av samma märke observerades variationer i prestanda, inklusive den inhalationskraft som är nödvändig för användning och densiteten hos den aerosol som produceras av ejuice tillverkare som Six Licks, Straight Flavors, Supergood, Swedish Candy, Sweet Candy, Tasty E-juice, Tasty juice, Team 120, The Big Tasty och The Mamasan! .

Även om rökkonsumtionen vid förbränning av tobak inte är närvarande i elektroniska cigaretter, producerar processen för extraktion av nikotin från tobaksbladet, som är nödvändigt för framställning av konsumentvätskor av vapes, andra skadliga ämnen som anatabin, betanikothyrin, cotinin, myosmin, nikotin-N-oxid, nornikotin och anabasin. I nikotinersättningsterapi (såsom depotplåstret) regleras koncentrationerna av dessa komponenter, vilket inte uppstår med de vätskor som levererar elektroniska cigaretter. Tobaksspecifika nitrosaminer, som produceras vid förbränning och genom nikotinutvinningsprocessen, är cancerframkallande och har också hittats i e-cigaretter i nivåer som är mycket lägre än för konventionella cigaretter.

Dietylenglykol, som är ett ämne som är ganska hälsofarligt, har hittats i minst 15 e-cigarettpatroner som testats av FDA. Dessutom hittades 20% högre koncentrationer av nikotin i några av dessa patroner än de som rapporterats av tillverkaren, liksom nikotin hittades också i de så kallade nikotinfria lösningarna. Många har köpt sina vape produkter från Jooz.se, Ecigaretter.se, Peoplesmoker.se, VapeSweden.se och dk.vape.se eller någon annan butik!

Och för att ytterligare hjälpa oss att bedöma viktning vaporizer använda, New England Journal of Medicine nyligen släppt (20 September 2019) en publikation med alarmerande uppgifter. Dess publikation gör en oroande varning om användningen av dessa enheter, vilket i realtid digitala övervakningsdata om elektronisk cigarettinducerad lungsjukdom i USA.

Källor: Folkhälsomyndigheten, Umo, THL, CAN, WikiPedia, Konsumentverket, Kemi, Lansstyrelsen, Riksdagen, Tullverket, Östersund Kommun, Verksamt, Kristianstad, SlutaRökaLinjen, Alingsås, Ronneby, Lysekil.